Lignavita
LV.jpg
LV.jpg
Naamloos.jpg

Je hebt het besluit genomen om eindelijk voor eens en voor altijd die overtollige kilo's weg te werken? Proficiat! Je hebt de eerste stap gezet in de goede richting. Nu komt het er natuurlijk op aan om de juiste manier te kiezen, waarbij je er voor zorgt dat de kilo's niet alleen wegsmelten als sneeuw voor de zon, maar ook weg "blijven"!

Waarom kies je voor Lignavita?

De bedoeling is uiteraard een maximaal resultaat te behalen, dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam!

Jouw gezondheid staat en blijft op de eerste plaats!

Het is belangrijk dat je enkel overtollige vetmassa gaat verliezen terwijl de spiermassa beschermt en gevrijwaard wordt. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling. En dat is waar het om draait! Spiermassa geeft vorm aan het lichaam en zorgt voor het verbranden van calorieën. Het eiwitdieet heeft een hele andere invalshoek dan vele reguliere dieetmethoden. Naast het beperken van vetinname wordt er voornamelijk op gelet dat koolhydraten (bijna volledig) worden vermeden. Een eiwit, ook wel proteïne genoemd, is een molecule die is opgebouwd uit verschillende ketens van aminozuren. Verschillende aminozuren (organische verbindingen) vormen samen een eiwit. Eiwitten zijn bouwstoffen die ons lichaam nodig heeft om onze botten en spieren te onderhouden.

553936_287747468004224_1200040936_n.jpg
81627037_2575744072537874_70541008916405

Het eiwitdieet is zo succesvol, omdat je snel gewicht verliest zonder dat je daarvoor honger hoeft te lijden. Je zult je bovendien fitter en energieker voelen. Wanneer je tijdelijk geen/weinig koolhydraten eet, schakelt het lichaam over op een andere energiebron. Waar het lichaam eerst energie uit koolhydraten gebruikte, gaat het nu energie vrijmaken uit het verbranden van eigen lichaamsvet.

Van nature heeft het menselijk lichaam een voorraadje vitamines en mineralen. Maar bij het volgen van een eiwitdieet, eet je tijdelijk wat eenzijdiger. Om te voorkomen dat je lichaam deficiëntie krijgt, wordt aanbevolen om vitamines en mineralen te supplementeren bij het eiwitdieet. Met Lignavita kies je voor een betrouwbaar, wetenschappelijk onderbouwd systeem en kwalitatief hoogwaardige producten.

Je staat er natuurlijk niet alleen voor.

Als voedingsdeskundige en erkend Lignavitacoach geef ik je de nodige begeleiding en opvolging en zie ik er op toe dat je met de Lignavita-producten voldoende eiwitten, vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Afvallen met Lignavita is helemaal niet moeilijk of eentonig: Lignavita eiwitproducten zijn beschikbaar in veel smaken en variaties. De natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en de looks van dagdagelijkse voeding.

Bovendien kost jouw consultatie bij aankoop van producten jou helemaal niets.
Je wordt dus gratis begeleid naar een gezonder en fitter leven.

IMG_3129 (1).jpg